sábado, 19 de septiembre de 2015

CUY AL VINO / 在酒汁秘鲁几内亚猪 / peruanischen Guinea pig in Weinsauce / Перуанский Гвинеи свинья в винном соусе



CUY AL VINO

Ingredientes: 02 cuyes tiernos, 01 vaso grande de vino, 04 ají mirasol, 01 cebolla en cuadraditos pequeño o rayada, 10 g. de pasas, Comino, sal y pimienta, Una pizca de perejil molido, Una pizca de culantro.

Preparación: Trozar los cuyes. En una olla freír y dorar bien las presas. Retirar la carne de cuy e incorporar la cebolla, ajo, ají, comino, pimienta, perejil y vino, para que dore bien hasta que el aderezo esté sofrito, Finalmente, agregar las pasas y dejar sudar hasta que la carne esté lista.

CUY WINE

Ingredients: Two tender guinea pigs, 01 large glass of wine, 04 aji mirasol, 01 onion into small squares or striped, 10 g. raisins, cumin, salt and pepper, A pinch of ground parsley, A pinch of coriander .

Preparation: Bucking the guinea pigs. In a frying pan and brown well dams. Remove the guinea pig meat and add the onion, garlic, chili, cumin, pepper, parsley and wine, browned well until dressing is sofrito ( fried in hot oil, onion sliced 2 minutes next garlic and the dried girasol chili), Finally, add the raisins and let sweat until the meat is ready.

CUY VIN

Ingrédients: tendres cobayes 02 01 grand verre de vin 04 Mirasol piment, les oignons 01 petits carrés ou rayées, 10 g. les raisins secs, le cumin, le sel et le poivre, une pincée de persil, une pincée de coriandre.

Préparation: Prônant les cobayes. Dans une poêle à frire et barrages ainsi brunes. Retirer la viande de porc de Guinée et ajouter l'oignon, l'ail, le poivre, le cumin, le persil et le vin, de sorte qu'elles soient bien dorées jusqu'à ce pansement est sofrito, enfin, ajouter les raisins secs et laisser suer jusqu'à ce que la viande est prête.


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